Steun ons

Word vriend

Samen maken we het festival. Mede dankzij de steun van onze vrienden gaat Piano Biënnale weer van start!

Nieuwe Vrienden gezocht!

Het begon met de liefde voor muziek. En een tomeloze drijfveer om een nieuw, groter publiek bekend te maken met de rijkdom van pianomuziek. Vijf jaar geleden richtte Daria Keys to Music Foundation op. Gaandeweg groeide de ambitie om een platform te creëren waar ook collega-musici een podium krijgen. En ook kunstenaars, publiek en wetenschappers een rol kunnen spelen bij het vertolken van de muziek. In de samenwerking creëren we vernieuwende presentaties. Samen hebben we meer impact.

Mede dankzij de steun van onze Vrienden en onze Key Friends, velen vanaf het allereerste uur, maken we samen met vele partners Piano Biënnale mogelijk. Hartelijk dank!

Wil je Piano Biënnale steunen?

Het begint bij een sterke basis. Piano Biënnale biedt musici en makers een podium waar publiek kan genieten van concerten. Met het steunen van Piano Biënnale, help je ons bouwen aan een sterk platform voor pianisten en steun je indirect alle betrokken musici.

Help ons bouwen aan een sterke basis en word Vriend van Piano Biënnale à € 60 per jaar. 

Extra’s voor onze Vrienden:

  • korting op Piano Biënnale concerten
  • als eerste de mogelijkheid om tickets te kopen

Word onze Vriend

Piano Biënnale à € 60 per jaar

  • € 0,00
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Key Friend vanaf € 1000 per jaar

Key Friends zijn onmisbaar en zorgen voor financiële continuïteit. Het stelt ons in staat om het festival en educatieve activiteiten verder te ontwikkelen. Eenmaal per jaar komen Key Friends bij elkaar tijdens intieme (huis)concerten. Daar ontmoeten wij samen jonge, aanstormende pianisten en/of musici en vertellen over onze plannen voor Piano Biënnale en overige activiteiten van Keys to Music Foundation. 

Key Friends bieden wij:

Een jaarlijkse bijeenkomst voor alle Key Friends met concert en blik op de horizon
Exclusieve kijkjes achter de schermen bij repetities en voorbereidingen
De mogelijkheid om als eerste tickets te kopen
Twee vrijkaarten voor het openingsconcert van Piano Biënnale

Doe een schenking

Key Friend vanaf € 1.000 per jaar

Steun met een eenmalige gift

Alle hulp, groot of klein is welkom! Ook met een eenmalige gift zijn we blij en draag je bij aan het realiseren van onze missie. Je kunt een donatie geven bij aankoop van je concert tickets. Alvast veel dank voor je steun!

ANBI status maakt schenken fiscaal aantrekkelijk

Als Key Friend schenk je vanaf €1.000 per jaar voor een periode van vijf jaar. De jaarlijkse bijdrage kan in een keer of in termijnen worden betaald. De organisatie achter Piano Biënnale, Keys to Music Foundation, heeft een culturele ANBI-status. De fiscale aftrek die de culturele ANBI biedt, kan betekenen dat u netto slechts €350 per jaar betaalt.

De missie van Keys to Music Foundation is om de kracht van klassieke en hedendaagse muziek onder een breed publiek te promoten in nieuwe, kunstzinnige projecten. De stichting verwerft financiële steun en beheert de bijdragen. Het bestuur houdt toezicht op de activiteiten van de stichting.

Wil je ons op een andere manier ondersteunen? Daar zijn we ook blij mee. In overleg bekijken we wat je voor ons kunt betekenen, of wat we voor elkaar kunnen betekenen. Je kunt hiervoor contact opnemen met: relaties@keystomusic.nl.

Blijf op de hoogte