Terug naar Programma

Kinderworkshop: Componeren kun je leren

Door Stichting In de knop, Christiaan Kuyvenhoven

Hoe bedenk je muziek? En hoe schrijf je een nieuw liedje eigenlijk op? Stichting In de Knop geeft een workshop Compositie aan kinderen vanaf 8 tot 12 jaar. Onder leiding van pianist Remy Alexander leer je de beginselen van het componeren. En dat niet alleen: het stuk dat je hebt geschreven wordt daarna door meesterpianist Christiaan Kuyvenhoven op het grote concertpodium uitgevoerd! Natuurlijk mag je dat, samen met je ouders, van dichtbij beluisteren: op je stoel, op de kop of misschien zelfs wel op het podium onder de piano.  

Ervaring heb je niet nodig! Tijdens de workshop mag je alle vragen stellen die je maar hebt. 

Tickets

De Vereeniging,
Nijmegen

Tickets zijn beschikbaar vanaf 31 januari

Wat ga je zien?

item.image.title item.image.title

Credits

Stichting In de Knop
Christiaan Kuyvenhoven, piano

Meer weten?

Stichting In de Knop
Instagram
Website

Christiaan Kuyvenhoven
Website
Spotify
Instagram

Misschien vind je dit leuk

HOOFDFOTO Daria van den Bercken_9_© Sophia van den Hoek

Free the Piano

Mathilde Wantenaar componeerde speciaal voor Daria van den Bercken en Britten Sinfonia de Rhapsody for Piano and Strings. Dit nieuwe concert beleeft vanavond zijn Nederlandse première. een antwoord vormen op Bachs vijfde Brandenburgse concert. Het oudste en allernieuwste pianoconcert op één avond – de Piano Biënnale gaat van start!

Finghin Collins

Piano and friends: feestelijke kamermuziek

Brahms’ Hongaarse dansen voor piano vierhandig en Dvořáks Pianokwintet – geen betere manier om je zondag te binnen dan met feestelijke kamermuziek!