Terug naar Programma

Jong jong talent: Adam Akopian

Door Adam Akopian

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Dat geldt in elk geval voor de drie superjonge toptalenten die je vanmiddag hoort. De Apeldoornse Adam Akopian is één van die supertalenten. Op 12-jarige leeftijd won hij de Koninklijk Concertgebouw Concours – ‘Je speelt geen muziek, jij bént muziek’, aldus de jury – en eerder dit jaar ontving hij, inmiddels 14 jaar oud, de eerste Piano Biënnale Beurs. Het podium is aan hem, samen met twee jonge collega’s van de Sweelinck Academie Amsterdam. Aan wie kunnen we het motto van deze Biënnale beter toevertrouwen dan aan de jongste generatie: Free the piano!

Tickets

Musis,
Arnhem
Reserveer tickets

Wie ga je zien?

Credits

Adam Akopian, piano

Meer weten?

Youtube

Misschien vind je dit leuk

HOOFDFOTO Nikola Meeuwsen CAnneMeyer hoge res -6687 (1)-2

Jong talent: Nikola Meeuwsen

Nikola Meeuwsen, winnaar van de GrachtenfestivalPrijs 2022 en ‘een talent om in de gaten te houden’ (NRC) speelt één van de belangrijkste pianowerken uit de romantiek.

HOOFDFOTO Aiden Mikdad-2

Jong talent: Aidan Mikdad

Aidan Mikdad, talent van de buitencategorie, won al op 11-jarige leeftijd het Koninklijk Concertgebouw Concours en speelt nu Liszts onstuimige Sonate in b.

HOOFDFOTO Portret-Christiaan Kuyvenhoven 02_foto Maarten Kools

Familieconcert met Christiaan Kuyvenhoven

Christiaan Kuyvenhoven speelt een programma voor de hele familie, met o.a. het stuk dat gecomponeerd is door de kinderen (8-12) tijdens de voorafgaande workshop met Stichting in de Knop