Terug naar Programma

Club Piano Ground

Door Jeremy Denk

Tijdens een interactief programma neemt de Amerikaanse meesterpianist en bestsellerschrijver Jeremy Denk het publiek mee in zijn ervaringen over het leven als pianist en, in het bijzonder, hoe hij het podiumleven ervaart. Zo meeslepend als hij piano speelt, zo schrijft en spreekt hij ook. Het boek ‘Een merkwaardig leven lang klassiek’ dat Denk in 2022 uitbracht, werd direct een bestseller.

Club Piano Ground wordt gemodereerd door Hans Smit, bekend van NPO klassiek.

In deze Club Piano Ground vertelt Jeremy over oplossingen voor geheugenverlies, presteren onder druk en andere gebeurtenissen in het leven van een succesvolle meesterpianist. En hij zal de vleugel natuurlijk niet onaangeraakt laten staan.

Tickets

De Vereeniging,
Nijmegen
Koop tickets

Wie ga je zien?

item.image.title item.image.title

Credits

Jereymy Denk

Meer weten?

www.jeremydenk.com

Misschien vind je dit leuk

HOOFDFOTO Daria van den Bercken_9_© Sophia van den Hoek

Free the Piano

Mathilde Wantenaar componeerde speciaal voor Daria van den Bercken en Britten Sinfonia de Rhapsody for Piano and Strings. Dit nieuwe concert beleeft vanavond zijn Nederlandse première. een antwoord vormen op Bachs vijfde Brandenburgse concert. Het oudste en allernieuwste pianoconcert op één avond – de Piano Biënnale gaat van start!

Britten Sinfonia 17 January 2019

Listen First

Listen First, : een 3D-muziektentoonstelling. Je hoort hier de Rhapsody for Piano and Strings van Mathilde Wantenaar, maar dan alsof je je eigen hoofd in stapt, in een speciaal gecreëerde dome.