Praktische informatie

Twee steden, één festival

Piano Biënnale wordt georganiseerd in coproductie met concertzalen Musis & Stadstheater Arnhem en Stadsschouwburg en Concertgebouw De Vereeniging Nijmegen. Deze zalen vormen het festivalhart van de Piano Biënnale.

Arnhem – Musis

De prachtig gerenoveerde Concertzaal Musis Arnhem biedt in twee zalen podium aan de musici tijdens Piano Biënnale. Zowel in de moderne Parkzaal als in de historische Muzenzaal vinden concerten plaats.

Klik hier voor een routebeschrijving

Hier kun je alle ticketinfo vinden.

Nijmegen – De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen biedt met haar prachtig 19e-eeuwse zaal, podium aan de musici tijdens Piano Biënnale. Een zaal met allure, waar de grootheden van alle tijden een podium krijgen.

Klik hier voor een routebeschrijving

Hier kun je alle ticketinfo vinden.

JANS’

Pal voor Musis aan het Velperplein in Arnhem. JANS’ combineert een laagdrempelige entree met stijl en prachtig goed eten dat toegankelijk is voor JANS’ en alleman, gewoon lekker Arnhems!

Bij JANS’ kun je op ieder moment van de dag kunt genieten. Bijvoorbeeld voor je concert in Musis. En daarom hebben ze ook een theatermenu; een 2-gangen menu voor maar €28,50 (wel even reserveren)

Menu en reserveren Jans

Restaurant De Vereeniging

De keuken van restaurant De Vereeniging in Nijmegen wordt gekenmerkt door een elegante stijl van ‘fine dining’ met producten van Hollandse bodem. Alle chutneys, alle ijs en alle sauzen worden huisgemaakt. Maar ook de patisserie en de geweckte groenten komen uit de eigen Nijmeegse keuken.

Geopend van woensdag t/m zondag vanaf 11.30 uur. De keuken is van 12.00 – 20.30 uur geopend.

Menu en reserveren de Vereeniging