Online

Vanaf je eigen bank

Piano Biënnale volg je vanaf je favoriete plek in huis. Op de bank, vanuit je bed, aan de ontbijttafel op zondagochtend of op bezoek bij je lieve oma.

Je koopt online een ticket en krijgt een bevestiging per e-mail. Je kunt nu inloggen in Mijn account. Dit icoontje vind je altijd rechts bovenin de website.

Klik het concert aan dat op dat moment gelivestreamd wordt. Je kunt een concert ook nog eens terugkijken, een hele maand lang!

Daria van den Bercken

In de zaal

Twee steden, één festival

Er gaat niets boven een live concertbeleving. Als de podia op tijd hun deuren heropenen, verwelkomen wij je maar al te graag in een van de concertzalen: Musis Arnhem en De Vereeniging Nijmegen. Deze zalen vormen het thuis van de Piano Biënnale.

Arnhem – Musis

De prachtig gerenoveerde Concertzaal Musis Arnhem biedt in twee zalen podium aan de musici tijdens Piano Biënnale. Zowel in de moderne Parkzaal als in de historische Muzenzaal vinden concerten plaats. En nu trotse coproducent van Piano Biënnale. 

Bezoek website Musis

Nijmegen – De Vereeniging

Concertgebouw De Vereeniging in Nijmegen biedt met haar prachtig 19e-eeuwse zaal, podium aan de musici tijdens Piano Biënnale. Een zaal met allure, waar de grootheden van alle tijden een podium krijgen. En nu trotse coproducent van Piano Biënnale.

Bezoek website De Vereeniging
passe partout piano Biënnale

Eten en drinken

Naar alle waarschijnlijkheid mogen wij half mei nog geen bezoekers ontvangen. Voor publiek in de nabije omgeving van de concertzalen bieden wij, in samenwerking met de theaterrestaurants, een menu voor thuis aan.

Thuis hoeven alleen de hoofdgerechten even in de oven, kun je ondertussen de kaarsjes aansteken. Eten en drinken tijdens het concert kan ook.

Thuismenu de Vereeniging

Thuismenu JAN’s (gekoppeld aan Musis)Proeftuin vol smaak bij Restaurant De Vereeniging
Proeftuin vol smaak bij Restaurant De Vereeniging
Proeftuin vol smaak bij Restaurant De Vereeniging

Blijf op de hoogte