Onze partners

Wij geloven in de kracht van samenwerking

Dankzij de samenwerking met kwalitatieve en toonaangevende partners wordt Piano Biënnale een succes.

Co-productie partners

Musis

Vanaf de prille plannen ben ik enthousiast over de Piano Biënnale. En dat enthousiasme neemt allen maar toe. Initiatiefnemer Daria van den Bercken is een talentvol pianist en daarnaast ook een inspirerende cultureel ondernemer: ze onderscheidt zich in de verbinding die ze in haar programma’s legt tussen artistieke uitdaging en communicatie met het publiek. Dat we vanuit Arnhem hierin samen werken met onze collega’s in Nijmegen is uniek. Het is voor de eerste keer dat we in onze regio aan zo’n festival mogen meebouwen. Het opent nieuwe kansen en daar kijk ik enorm naar uit. Dat is een rijke aanvulling op ons profiel. Zeker in een tijd waarin cultuur zo’n extra ‘boost’ kan gebruiken.

Hans Verbugt, directeur
www.musisenstadstheater.nl/
De Vereeniging

De piano klinkt op allerlei manieren wonderschoon in Concertgebouw De Vereeniging. Ik ben trots dat wij ons, samen met de organisatie en Musis Arnhem, inzetten voor de (online) première van de Piano Biënnale! Met Daria van den Bercken als motor van dit geweldige initiatief, ben ik er zeker van dat het publiek een onvergetelijke ervaring krijgt die nog lang resoneert. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking.

Eva Middelhoff, directeur
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Artistieke partners

Introdans

Introdans is uitgenodigd voor een inspirerende samenwerking waarin dans en piano een spannende pas-de-deux aangaan. Een prachtige uitdaging voor aanstormend talent in het gezelschap!

Roel Voorintholt, artistiek directeur Introdans
www.introdans.nl
NSVK

Door de samenwerking met Piano Biënnale kunnen we de liefhebbers van kamermuziek een extra aanbod doen, naast de concerten die wij jaarlijks aan onze trouwe bezoekers bieden. Wij ervaren dat als een verrijking en we hopen zo een nog breder publiek te bereiken.

Henk Beerten, voorzitter Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek
www.kamermuzieknijmegen.nl
phion

Het is onze liefde voor de muziek en ons vak, die wij vol passie met zo veel mogelijk mensen willen delen. Tijdens het nieuwe festival Piano Biënnale doorbreken we met elkaar de kaders van traditionele concertbeleving en ontmoeten muziek, kunst en dans elkaar rondom de piano.

Joost Smeets, programmeur Phion
www.phion.nl

Fondsen en subsidiënten

VSB

VSBfonds ondersteunt initiatieven van en voor iedereen die actief wil meedoen aan de samenleving. In de vorm van donaties, praktische kennis en netwerken. Het fonds wil bijdragen aan de zelfredzaamheid en samenredzaamheid in ons land. Door sociale en culturele projecten te steunen en door studiebeurzen te verstrekken. Zodat iedereen zijn of haar plek krijgt in onze diverse samenleving en kan groeien, leren en leven met én dankzij elkaar. Vandaar het motto van het fonds: ‘Iedereen doet mee’.

www.vsbfonds.nl
PB

Voor jonge pianisten voor een vervolgopleiding in het buitenland en voor culturele projecten voor visueel gehandicapten.

D.I.X. Fonds
www.cultuurfonds.nl/fonds/dix-fonds
Fonds21

Fonds 21 maakt ondernemende, culturele en bijzondere sociaal-maatschappelijke initiatieven mogelijk. Het fonds steunt spraakmakende grote en kleine projecten op het gebied van Kunst & Cultuur en Jongeren & Maatschappij. Zo biedt Fonds 21 aanvragers de kans om hun ambities te verwezenlijken.

www.fonds21.nl

Dioraphte

Dioraphte is een vermogensfonds dat actief is op diverse werkterreinen, waaronder podiumkunsten in Nederland.

www.dioraphte.nl

Sponsors

Wil je partner worden?

Neem contact op