Onze partners

Wij geloven in de kracht van samenwerking

Dankzij de samenwerking met kwalitatieve en toonaangevende partners wordt Piano Biënnale een succes.

Co-productie partners

Musis

Vanaf de prille plannen ben ik enthousiast over de Piano Biënnale. En dat enthousiasme neemt allen maar toe. Initiatiefnemer Daria van den Bercken is een talentvol pianist en daarnaast ook een inspirerende cultureel ondernemer: ze onderscheidt zich in de verbinding die ze in haar programma’s legt tussen artistieke uitdaging en communicatie met het publiek. Dat we vanuit Arnhem hierin samen werken met onze collega’s in Nijmegen is uniek. Het is voor de eerste keer dat we in onze regio aan zo’n festival mogen meebouwen. Het opent nieuwe kansen en daar kijk ik enorm naar uit. Dat is een rijke aanvulling op ons profiel. Zeker in een tijd waarin cultuur zo’n extra ‘boost’ kan gebruiken.

Hans Verbugt, directeur
www.musisenstadstheater.nl/
De Vereeniging

De piano klinkt op allerlei manieren wonderschoon in Concertgebouw De Vereeniging. Ik ben trots dat wij ons, samen met de organisatie en Musis Arnhem, inzetten voor de (online) première van de Piano Biënnale! Met Daria van den Bercken als motor van dit geweldige initiatief, ben ik er zeker van dat het publiek een onvergetelijke ervaring krijgt die nog lang resoneert. Wij zien uit naar een langdurige samenwerking.

Eva Middelhoff, directeur
www.stadsschouwburgendevereeniging.nl

Fondsen en subsidiënten

f8fca071-ba4d-4870-8db9-fdf4caa9d1fb

Het Prins Bernhard Cultuurfonds steunt de Piano Biënnale met het D.I.X. Fonds, het Vader Bos Fonds, het Sonate Fonds, en het Eleonora van Heusden Fonds

www.cultuurfonds.nl/fonds/dix-fonds

Sponsors

Wil je partner worden?

Neem contact op