Online stream

Talkshow

Christiaan Kuyvenhoven, Hadassah de Boer

Let op: de video staat op mute (geluid gedempt). Bovenaan de video player vind je een knop ‘unmute’.

Interactieve Talkshow

Op de eerste avond van de Piano Biënnale komt het héle festival voorbij in een echte late-night talkshow. Live vanuit Musis Arnhem krijgen presentatoren Hadassah de Boer en Christiaan Kuyvenhoven van hun tafelgasten een voorproefje op de hoogtepunten uit het festival.

Tijdens de talkshow staan al onze lijnen open voor vragen van het publiek! Kijk gratis mee. Heb je een vraag? Stel je vraag via sms/whatsapp naar: 06 25 457 850 of stel je vraag via de chat op Facebook livestream.

Beeld en geluid testen

Wil je testen of het werkt, dat onderaan op deze pagina. Je kunt alvast testen of beeld en geluid werken door de video’s over de pianisten te bekijken, terwijl je tegelijkertijd op deze pagina blijft.

De kwaliteit van het beeld en het geluid wordt bepaald door jouw eigen internetverbinding. Tien minuten voor aanvang is de stream actief. Mocht je geen beeld zien, is het aan te raden om de pagina even te verversen en indien zichtbaar op de play button te drukken. Test het beeld en geluid in deze 10 minuten voor aanvang. Problemen? Probeer een andere browser, wij raden Google Chrome aan.

Kijk ook bij onze veelgestelde vragen rondom de (live)stream. Lukt het alsnog niet, hieronder kun je hulp vragen via de chat, of mail naar info@pianobiennale.com. In het uiterste geval kunt u ook bellen naar 06 25 457 850.

Test of beeld en geluid werkt…

Blijf op de hoogte