Online stream

Proefconcert: test hier je (geluids)techniek

Je wilt de concerten van Piano Biënnale graag op goede kwaliteit en zonder gedoe luisteren. Daarom bieden we je graag de gelegenheid om het thuis te testen. Concerten staan altijd op een soortgelijke pagina als deze.

De concerten van Piano Biënnale beluister je het best met een goede koptelefoon of geluidsset. Vanuit de stream pagina kun je je device koppelen met veel smart tv’s. Zorg daarnaast voor een goede, stabiele internetverbinding. Via een vaste kabel werkt het beste, maar via WIFI of 3G/4G/5G is eventueel ook mogelijk.

Je kunt de concerten luisteren via een telefoon, tablet, laptop, computer of smart tv. We raden aan de livestream te beluisteren via goede speakers of op een koptelefoon, voor de best mogelijke luisterervaring.
Eventueel kies je ervoor om een laptop of pc te verbinden met je TV via een HDMI-kabel. Tips om te casten naar een Chromecast of tips om te casten via Apple Airplay. Onze medewerkers kunnen je met veel helpen, maar niet met technische ondersteuning met betrekking tot het casten. We verzoeken je vriendelijk hierover geen contact op te nemen.

Bekijk de FAQ-pagina voor de meest gestelde vragen.

Blijf op de hoogte