Online stream

Nijmeegse Stichting voor Kamermuziek | PIANO BIËNNALE

Welkom bij Piano Biënnale

Vandaag presenteren NSVK en Piano Biënnale samen een driedelig programma met de titel Van huiskamer naar concertzaal. Hieronder vind je de drie livestreams waar je het concert live kunt luisteren en bekijken. Je kunt het daarna op elk moment terugluisteren, tot een maand na afloop van het festival.

Verder naar beneden op deze pagina vind je tips voor beeld- en geluidkwaliteit.

Van huiskamer naar concertzaal – Deel I

Vrijdag 14 mei om 19.00 uur

Van huiskamer naar concertzaal – Deel II

Vrijdag 14 mei om 20.30 uur

Interactieve Meet & Greet

Na afloop geeft Samson Tsoy een toegift via het programma ZOOM. Dit is een interactieve Meet & Greet waar je de pianist kunt ontmoeten. Presentator, en pianist Christiaan Kuyvenhoven gaat met Samson in gesprek. Vragen uit het publiek zijn welkom via de chat.

Hiervoor dien je vooraf ZOOM te installeren. Voor meer informatie kijk bij de Veelgestelde vragen.

Ga naar ZOOM
samson tsoy meet greet

Van huiskamer naar concertzaal – Deel III

Vrijdag 14 mei om 21.30 uur

Interactieve Meet & Greet

Na afloop geeft Pavel Samson een toegift via het programma ZOOM. Dit is een interactieve Meet & Greet waar je de pianist kunt ontmoeten. Presentator, en pianist Christiaan Kuyvenhoven gaat met Samson in gesprek. Vragen uit het publiek zijn welkom via de chat.

Hiervoor dien je vooraf ZOOM te installeren. Voor meer informatie kijk bij de Veelgestelde vragen.

Ga naar ZOOM
pavel meet en greet

Tot aanvang zie je de wachtpagina

Let op: de video staat op mute (geluid gedempt). Bovenaan de video player vind je een knop ‘unmute’.

Wil je testen of het werkt, dat kan onderaan op deze pagina. Je kunt alvast testen of beeld en geluid werken door de video’s over de pianisten te bekijken, terwijl je tegelijkertijd op deze pagina blijft.

De kwaliteit van het beeld en het geluid wordt bepaald door jouw eigen internetverbinding. Tien minuten voor aanvang is de stream actief en wordt er beeld en geluid uitgezonden. Mocht je geen beeld zien, is het aan te raden om de pagina even te verversen en indien zichtbaar op de play button te drukken. Test het beeld en geluid in deze 10 minuten voor aanvang. Problemen? Probeer een andere browser, wij raden Google Chrome aan.

Veelgestelde vragen

Kijk ook bij onze veelgestelde vragen rondom de (live)stream. Lukt het alsnog niet, hieronder kun je hulp vragen via de chat, of mail naar info@pianobiennale.com. In het uiterste geval kun je ook bellen naar 06 25 457 850.

Blijf op de hoogte